Increase your productivity Download ebook ›

ABBYY TextGrabber

Scan en vertaal geprinte tekst op afbeeldingen

 

Digitaliseer geprinte tekst en vertaal het

Herken tekst in 60+ talen in realtime

Herken tekst vanuit live video's of foto's. Links, telefoonnummers, e-mailadressen, woonadressen, tijden en datums zijn direct klikbaar. U kunt volgen, bellen, e-mailen, zoeken op kaarten en evenementen aanmaken. De herkenning wordt uitgevoerd op het apparaat. Een internetverbinding is niet vereist.

Scan business cards into your smartphone in 25 languages
SYour archive is always at hand

Vertaal tekst op het camerascherm

Realtime vertaling op het camerascherm zonder foto's te hoeven maken in 100+ talen online (vertaling van volledige tekst) en 10 talen offline (woord-voor-woord-vertaling).

Vertaal tekst op het camerascherm

Realtime vertaling op het camerascherm zonder foto's te hoeven maken in 100+ talen online (vertaling van volledige tekst) en 10 talen offline (woord-voor-woord-vertaling).

Your archive is always at hand

Lees QR-codes en deel de resultaten

Selecteer de QR-codelezer en scan QR-codes. Alle vastgelegde gegevens kunnen worden bewerkt, gekopieerd, gelezen met VoiceOver, gebruikt als zoekopdracht en gedeeld.

Scan business cards into your smartphone in 25 languages
Scan business cards into your smartphone in 25 languages

U heeft uw archief altijd bij de hand

Raak uw teksten en QR-codes nooit meer kwijt: al uw resultaten worden opgeslagen in Geschiedenis, waar u ze gemakkelijk kunt lezen, combineren of verwijderen.

U heeft uw archief altijd bij de hand

Raak uw teksten en QR-codes nooit meer kwijt: al uw resultaten worden opgeslagen in Geschiedenis, waar u ze gemakkelijk kunt lezen, combineren of verwijderen.

Scan business cards into your smartphone in 25 languages

Wat anderen over ons zeggen

Best and simplest app for text recognition

nitinthewiz - 21 Feb. 2020

I’ve tried quite a few text recognition apps and I must say TextGrabber is the best. It’s so simple and elegant and gets 99% of the things right. The remaining 1%? Did you hold the page just wrong, or with a bend on the book page? Or perhaps with just enough low light? I’ve made all those mistakes and when I fix them, the app gives me a 100% perfect OCR.

Very useful for me

Surajbkk - 17 Feb. 2020

Great application and it helped me a lot with my some paperwork. Even phone camera doesn’t work great like this app does. I would like to thanks the developers and creators of the the app for making this free to use. Thank you very much :)

Herkenningstalen

Herkenning

Online vertaling van volledige tekst

Offline woord-voor-woord-vertaling

Prijzen en media

LifeHacker
LifeHacker
BusinessInsider
Mobile Star Award
ABBYY TextGrabber 6 - Capture text in real time 🚀 action & translate 🗣 | Product Hunt Embed
ComputerBild
ComputerBild
ComputerBild
ComputerBild
destandaard
Androidpit
VB
La Vanguardia

Haal ABBYY TextGrabber nu

Meer geweldige tools voor uw productiviteit

ABBYY Business Card Reader

Scan en beheer uw visitekaartjes en contacten in een handomdraai

Meer informative

BCR

ABBYY FineScanner

Maak PDF- en JPEG-bestanden en pas OCR toe om teksten in 193 talen te herkennen

Meer informative

FS